top of page
Поиск

Асистивні технології для інклюзивної освіти



Фахівці комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Тернопільської міської ради пройшли навчання "Асистивні технології для інклюзивної освіти. Програмне забезпечення Бордмейкер»" , що проходило в рамках проекту «Асистивні технології, як акселератор для дітей з особливими освітніми потребами», за підтримки ЮНІСЕФ та «Навчально-реабілітаційний центр «Джерело»».

Наш центр отримав в користування ліцензоване програмне забезпечення "Бордмейкер", яке дозволить здійснити індивідуальний підхід до кожної дитини, зробити корекційно-розвиткові заняття цікавими, а також урізноманітнити освітній процес для дітей з особливими освітніми потребами. Корекційні заняття з використанням комп'ютерних завдань дають змогу не лише знайомити дітей з навколишнім світом, а й допомагають розвивати їх творчі здібності, забезпечують опанування соціальних навичок та навичок спілкування. Разом з тим завдання, що пропонуються спрямовані на розвиток здатності дитини слухати, на формування у неї позитивних емоцій, розвиток упевненості, самостійності і самоконтролю.


14 просмотров

Недавние посты

Смотреть все

«Довідник безбар'єрності»

В Україні з'явився «Довідник безбар'єрності» - гід з коректного спілкування, у якому зафіксовані нові норми безбар'єрної мови. «Довідник безбар'єрності» включає в себе чотири розділи: «Складові безбар

bottom of page