top of page
Поиск

Круглий стіл


25 жовтня 2019 року в комунальні установі «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Тернопільської міської ради відбувся круглий стіл з питань організації освітнього процесу в умовах інклюзивного навчання та виховання дітей з порушеннями зору, надання психолого-педагогічних, корекційно- розвиткових послуг та забезпечення їх системним кваліфікованим супроводом. У засіданні взяли участь асистенти вчителів закладів загальної середньої освіти міста, які працюють з дітьми з порушеннями зору.

Федінчук Орислава Петрівна – вчитель-дефектолог (тифлопедагог) розповіла про особливості зорового сприймання дітей зі зниженим зором, ознайомила зі специфікою їх навчання та загальними рекомендаціями щодо навчальної діяльності, особливостями корекційної роботи у навчанні дітей з порушеннями зорової функції.

Всі учасники круглого столу приймали активну участь у висвітленні даної теми.

Гостем заходу була письменниця-казкарка, керівник креативної студії для дітей «Іриска» Ірина Мацко, яка презентувала свій проект для слабозорих та незрячих «Історії тих, хто бачить серцем» в якому діти створюватимуть казки та озвучуватимуть книги, та подарувала центру нову книгу, яка недавно вийшла з друку.

18 просмотров

Недавние посты

Смотреть все

«Довідник безбар'єрності»

В Україні з'явився «Довідник безбар'єрності» - гід з коректного спілкування, у якому зафіксовані нові норми безбар'єрної мови. «Довідник безбар'єрності» включає в себе чотири розділи: «Складові безбар

bottom of page