top of page
Поиск

Проведено онлайн нараду з питань організації інклюзивного навчання



19 листопада 2021 року відбулась онлайн нарада-семінар з питань організації навчання дітей з особливими освітніми потребами за участі заступника начальника управління освіти і науки ТМР Сум Ірини Михайлівни та директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Тернопільської міської ради Бабійчук Тетяни Михайлівни.

На захід були запрошені заступники директорів закладів загальної середньої освіти. В ході зустрічі було розглянуто питання законодавчої бази інклюзивного навчання, особливостей роботи команди психолого-педагогічного супроводу, складання індивідуальної програми розвитку та ряд інших робочих питань.

Сум І.М. наголосила в яких нормативно-правових документах, щодо інклюзивного навчання відбулися зміни та в чому їх суть. Про необхідність проведення всеукраїнської інформаційно-просвітницької кампанії «ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар'єрів» на рівні закладів освіти.

Бабійчук Т.М. ознайомила з особливостями організації інклюзивної навчання, забезпечення права на освіту осіб з особливими освітніми потребами, зокрема тих, хто навчається на індивідуальній формі здобуття освіти (педагогічному патронажі), про рівні підтримки для дітей з особливими освітніми потребами та зміни в індивідуальній програмі розвитку

12 просмотров

Недавние посты

Смотреть все

«Довідник безбар'єрності»

В Україні з'явився «Довідник безбар'єрності» - гід з коректного спілкування, у якому зафіксовані нові норми безбар'єрної мови. «Довідник безбар'єрності» включає в себе чотири розділи: «Складові безбар

bottom of page