top of page
Поиск

Формування толерантного ставлення до дітей з ООП





14.12.2021р практичним психологом центру Гарматіій Г.Я. спільно з методистом ТКМЦ НОІМ Несмашною Г.Є. було проведено вебінар з практичними психологами ЗЗСО Тернополя на тему «Формування толерантного ставлення до дітей з ООП як фактор запобігання насильства та жорстокого поводження з учнями інклюзивних класів».

Гарматій Г.Я. висвітлювала питання налагодження конструктивної взаємодії практичних психологів навчальних закладів з батьками дітей з ООП , надавши коротку характеристику батьківсько-дитячим відносинам й особливостям комунікації подібних сімей з соціумом, розкривши травматичні переживання батьків і їхні очікування від співпраці із закладом, психологом зокрема.

А також про налагодження взаємодії практичного психолога з батьками, що виховують дитину з ООП з батьківським , педагогічним та учнівським колективами, як шлях до попередження нетолерантного, жорстокого поводження з учнями з ООП.

12 просмотров

Недавние посты

Смотреть все

«Довідник безбар'єрності»

В Україні з'явився «Довідник безбар'єрності» - гід з коректного спілкування, у якому зафіксовані нові норми безбар'єрної мови. «Довідник безбар'єрності» включає в себе чотири розділи: «Складові безбар

bottom of page